Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Polvo & Pato

Jeroen Jansen
€ 29.99

Onze tip van de week! Een culinaire roadtrip langs restaurants, wijnhuizen, vismarkten van Portugal. Voor mensen die denken dat eten in Portugal sardines met vinho verde is, valt er veel te ontdekken in dit boek.


Het Feest

Elizabeth Day
€ 22.99

Boekbingen, is dat een woord? Waarschijnlijk niet, maar het zou voor dit boek uigevonden kunnen worden. Op een feest is er iets heel naars gebeurd en de politie moet eraan te pas komen. Maar wat, dat wordt stukje bij beetje ontrafeld. De politie verhoort hoofdpersoon Martin; hij vertelt aan de lezer het verhaal van zijn obsessieve vriendschap met Ben, en Lucy, de vrouw van Martin, geeft in een dagboek haar versie van de gebeurtenissen. Dit boek is een leesfeest.


Het Veld

Robert Seethaler
€ 21.99

Seethaler beschrijft de levens van diverse inwoners en schetst zo het bestaan in een kleine Duitste stad. Allemaal hebben zij hun eigen dromen, niet vervulde wensen en verlangens, maar toch zijn ze met elkaar verbonden. Mooi, perfect gecomponeerd boek.


The Analog Sea Review - number two

€ 20.00

De tweede editie van de offline uitgave The Analog Sea Review in de winkel hebben. Ook dit keer weer prachtig verzorgd en vol met korte verhalen en essays over uiteenlopende onderwerpen als eenzaamheid en kwantummechanica. Bekende namen bevinden zich onder de auteurs ( Oliver Sacks, Will Self, James Baldwin, David Foster Wallace, Harari) naast minder bekende; het is allemaal mooi en de moeite van het lezen meer dan waard met tussen de verhalen betoverende illustraties.


De wereld van David Walliams

€ 14.95

Een dingenboek voor op de vakantie en voor op de achterbank. Loopt de spanning op tijdens de tocht naar het zuiden? Een dingendoeboek biedt uitkomst. Grappig, verbluffend en oogverblindend!


Tokyo

Tim Anderson
€ 27.99

Na een culinaire tocht langs de boulevards en achterafstraatjes van Tokyo liet Chef Tim Anderson zich inspireren tot een kookboek met recepten die niet alleen komen uit de beste noodleshops, sushibars en yakitoritentjes van de Japanse hoofdstad, maar ook de internationale keuken uit het land van de rijzende zon is vertegenwoordigd.


Ontsnap uit dit boek! - Titanic

Bill Doyle
€ 7.99

Je hebt 3 kansen om de noodlottige reis van de Titanic te over;even. Teken jezelf in het verhaal en zoek je weg langs hindernissen en obstakels, en beleef het avontuur!


Grid Corrections

Gerco de Ruijter
€ 49.95

Correcties aangebracht in het grid van kaarsrechte wegen in Kansas, U.S.A bracht Gerco de Ruijter op het idee om dit soort correcties door de mensen van bovenaf in beeld te brengen. Met tekst van Peter Delpeut en vormgegeven door Irma Boom.


Seeing Science

Marvin Heiferman
€ 41.95

Een collectie essays en foto's over de rol die fotografie speelt bij het in beeld brengen van wetenschap. Verrassend boek met bijzondere en prachtige foto's.


Pech onderweg

Jozua Douglas & Tosca Menten
€ 7.99

Superleuk boek voor onderweg over reizen die verkeerd aflopen. Leuk voor op de achterbank of in de tent. Tussen de verhalen door staan grappige rijmpjes, limericks, reistips en nieuwe spreuken en wijsheden. De illustraties zijn van Geert Gratama.


Chinese Takeaway

Kwoklyn Wan
€ 20.95

Ruim 70 recepten van Chinese afhaalgerechten om thuis te bereiden. Waarom afhalen wanneer je het zelf ook kan?


Converted Bicycles

Joran Koster
€ 19.95

Het tweede, derde, en misschien wel vierde gebruik van een fiets leidt tot inventieve toepassingen. Wanneer je arm bent gooi je niets weg en dan kan een fiets zomaar een verkoopstalletje worden.


The Sartorial travel guide

Simon Crompton
€ 22.95

Een insider's guide voor de beste kledingzaken voor mannen in de meest stijlvolle wereldsteden. Onmisbaar voor alle mad men!


Figuren in een landschap

Paul Theroux
€ 34.99

Paul Theroux blikt terug: op zijn reizen, op zijn boeken en voegt er nog een aantal verhaalen aan toe.


Honderd-wat het leven je leert

Heike Faller/Valerio Vidali
€ 20.00

Een boek voor iedereen. Simpel plezier of harde lessen: elk levensjaar heeft een eigen, prachtig geïllustreerde pagina met een beschouwing op of een vraag over het leven.


Beelden zoek je nooit, beelden vind je

Michaël Zeeman
€ 40.00

Bibliofiele uitgave van reisbrieven uit Capezzana, Parijs, Burgos, en Santiago de Compostela van Michaël Zeeman aan Maarten Asscher. Mooi uitgegeven in een oplage van slechts 100 stuks.


Cirkel

Mac Barnett & Jon Klassen
€ 14.99

Het laatste deel in de humoristische vormentrilogie. Driehoek en vierkant gingen cirkel voor in deze absurde reeks voor jong, oud en iedereen die dol is op bijdehante mathematische figuren.


Draaidagen

Bianca Boer
€ 21.99

Ingenieus en ontroerend is de debuutroman van Bianca Boer.


This is Badland

€ 14.00

Uit Berlijn, tijdschrift  met een ondagelijkse mix aan kunst, vormgeving en cultuur uit de Balkan en verder. Laat je verrassen.


Sampler 2

Marie Borremans, Maureen Ghazal, Nicole Kaandorp en Yelena Schmitz
€ 12.50

Een keur aan jong schrijftalent in Sampler 2. Namen die nu nog onbekend in de oren klinken, maar dat zal niet lang meer duren!


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30