Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


The happy potato

Martijn in 't Veld
€ 15.00

Onze tip van de week! Lees en ervaar het geluksgevoel van een aardappel in al zijn facetten, van blije aardappel tot happy house en happy couch :-)


De dag dat ik een vogel werd

Ingrid Chabbert
€ 13.50

Onze tip van de week! 'Wie verliefd is, moet soms inventief zijn. En zijn vleugels durven uitslaan!' Een onverwachte gebeurtenis met bijzondere gevolgen. Mooi boekje met lief verhaaltje en ontroerende tekeningen. 


Romanschrijver van beroep

Haruki Murakami
€ 21.99

Fans konden er al weken niet van slapen. Weliswaar geen roman, maar een autobiografisch verslag van zijn schrijverschap. Maar toch, hier is hij dan ... de nieuwe Murakami! 


How to build a shed

Sally Coulthard
€ 18.00

Heerlijk om een schuurtje of een tuinhuisje te hebben waarin je je terug kunt trekken met een boek en een klein houtkacheltje. Dit boek brengt dit paradijs binnen handbereik van iedereen, die een tuin heeft.


Aleph

Janik Coat
€ 19.95

Pareltje voor de liefhebbers van visuele schoonheid.


Skogluft

Jorn Viumdal
€ 20.00

Bomen en planten bevorderen onze gezondheid, maar we raken steeds verder verwijderd van natuur, licht en schone lucht. Dit ‘natuurgemis’ zorgt ervoor dat we ons minder energiek of zelfs ziek voelen . Jørn Viumdal onderzocht samen met onder andere NASA hoe je binnen op eenvoudige en haalbare wijze een natuurlijke leefomgeving kunt creëren. ‘Wanneer we hier op kantoor komen, zelfs in de donkere winter, voelt het alsof we in de zomer het bos in lopen.’ – Jan Grønbech, CEO Google Noorwegen.


De Wijnkaart, alsjeblieft

Adrien Grant Smith Bianchi
€ 25.00

Mooi geïllustreerd boek over druiven, landen, het productieproces, de geschiedenis, kortom alles wat je wil weten over wijn.


Liefde is niet voor lafaards

Ulf Stark & Ida Björs
€ 17.50

Fred mist zijn vader, want aan wie kan hij nu zijn geheimen kwijt? Dat hij verliefd is op Elsa, bijvoorbeeld, een stoer roodharig meisje. Gelukkig heeft Fred zijn beste vriend Oskar.


Het mysterie van niks en oneindig veel snot

Jan Paul Schutten & Floor Rieder
€ 27.99

Onze tip van de week! Deel drie in de gelauwerde non fictie reeks. Na het menselijk lichaam en het wonder van het ontstaan van het leven is nu het ontstaan van het heelal aan de beurt. Net zo mooi, wonderlijk en prachtig als de voorgaande delen.


Odes

David van Reybrouck
€ 24.99

Een boek vol lofprijzingen en eerbetonen. Van Reybrouck eert en looft wie en wat hem lief is in prachtige taal en stijl.


Toffe Peren - memory

€ 15.00

Test je geheugen met unieke groentes en eigenzinnig fruit. Leuk en tevens een ode aan het afwijkende en ongelijke. Kortom, een echt Rotterdams product.


De Grote NL19 Kunstkalender

€ 34.95

De Grote Kunstkalender is er weer! Van 1 januari t/m 31 december, elke dag een ander kunstwerk.


Furore #24 Beatles Special

€ 16.95

In het hoofd van Piet Schreuders is de Beatlesmania nog lang niet uitgeraasd. Een Furore vol met wetenswaardigheden over de Beatles waar zelfs de echte Beatles fan zich over kan verbazen,  In full colour!


De Schiedamse jaren-Herinneringen aan Gerard Reve

€ 17.95

Zo’n achttien jaar, van 1975 tot 1993, verbleef de volksschrijver Gerard Reve vaak lange tijd bij zijn Schiedamse vriend Joop Schafthuizen alias Matroos Vos in de Brandersstad.  Veel Schiedammers hebben hier herinneringen aan. Ze zagen Reve met boodschappentas in de hand grappen makend in de supermarkt of troffen hem in de Liduina Basiliek. Die bijzondere herinneringen zijn nu in boekvorm verschenen. Geïllustreerd met zwart-witfoto’s van Vincent Mentzel en Klaas Koppe.


Ravens & red lipstick

Lena Fritsch
€ 44.95

Óverzicht van de Japanse fotografie sinds 1945, van Daido Moriyama tot Nobuyoshi Araki en Rinko Kawauch


Het Amusement

Brecht Evens
€ 35.00

Wat een prachtig boek! Pagina na pagina een heerlijke ontdekkingstocht vol kleur en schoonheid. Het is ook een verhaal maar deze novel is wel heel prachtig graphic. De Volkskrant vindt het ook


Imagine

John Lennon/Yoko Ono
€ 35.00

Imagine vertelt het verhaal van John en Yoko's leven, werk en relatie in deze intense,creatieve periode. Het neemt de lezers mee naar de fascinerende werkomgevingen door middel van verhalende filmbeelden, Yoko's zorgvuldig bewaarde archieffoto's en voorwerpen, en samengevoegde panoramabeelden.


Vega stoofpotjes easy

Sabrina Fauda-Role
€ 20.99

Stoofpot, het ideale herfstvoedsel. 82 lekkere vega stoofpotjes in een handomdraai.


1000 pinguïns

Wasco
€ 25.60

Wasco, de eigenzinnige stripkunstenaar, tekende 1000 pinguïns. Allemaal anders in vorm en stijl. 1000 pinguïns om je over te verwonderen en om te glimlachen.


In één pan

Leon
€ 8.99

Creativiteit gedijt bij beperkingen. Dit boek laat zien wat je allemaal kan doen met een eenpansmaaltijd. Een mooi klein kookboekje voor elke gelegenheid: van zomerse curry tot winterse stoofpot


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30