Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


More ugly Belgian houses

Hannes Coudenys
€ 22.99

Geüpdatete versie van de bestseller 'Ugly Belgian houses' bevat 30 nieuwe pareltjes.


Altijd wat te vieren

€ 14.99

Feestelijke bundel met de mooiste gedichten van o.a. Annie M G Schmidt, Joke van Leeuwen, Toon Tellegen en Bart Moeyaert. De gedichten zijn prachtig geïllustreerd door gelauwerd illustrator Carll Cneut


Vanaf hier kun je de hele wereld zien

Enne Koens
€ 15.99

Op een dag vindt Deetje een brief. Hij is van iemand die iemand heel erg mist. Deetje is vastbesloten de brief te bezorgen aan de juiste persoon. Dat blijkt minder makkelijk dan ze denkt en dus schakelt ze de hulp in van haar slimme vriend Vito en haar buurjongen Kevin. Uiteindelijk leidt alles naar het mysterie van haar eigen afkomst… Origineel, intrigerend kinderboek.


De wereld op je bord

Aleksandra en Daniel Mizielinska
€ 25.99

Lekker groot bladerboek over eten, waar ingrediënten vandaan komen, gerechten uit de hele wereld en wat zijn typische smaken. Vrolijk vorm gegeven en vol met feiten, weetjes en recepten. Van de makers van de 'Atlas'.


Elke rimpel vertelt een verhaal

David Grossman
€ 17.99

Het is dinsdag en opa Amnon haalt Yotam zoals elke week op van de kleuterschool. In het café op de hoek zitten grootvader en kleinkind bij elkaar, en daar vraagt Yotam voor het eerst hoe zijn opa aan zijn rimpels komt. Elke rimpel vertelt een verhaal. Beeldschoon geïllustreerd door Ninamasina. Een cadeau van een boek.


Averno

Louise Glück
€ 22.50

‘Het is alsof je iets heel lichts tot je neemt dat tegelijk beurse plekken maakt.’ Zo omschreef dichter Radna Fabias in het dagblad Trouw de poëzie van de Nobelprijswinnaar voor de Literatuur 2020 die ze vertaalde. Mooi uitgegeven in een tweetailige editie door De Arbeiderspers.


150 houses

€ 29.99

Lekker koffietafelboek. 'you need tot visit before you die' is de ondertitel, maar dat is niet per se nodig. Kijken naar, lezen over en dromen van deze prachtige huizen is ook heel fijn!


A poison tree

Natasja Kensmil
€ 49.00

Een overzicht van het werk van de winnaar van de Johannes Vermeer Prijs. Dat werk kenmerkt zich door de fascinatie van de kunstenaar voor de verborgen, mysterieuze en duistere kanten van de geschiedenis. Met teksten van Marlene Dumas, Hendrik Folkerts, Robbert Roos en Wieteke van Zeil.


What they saw - Historical photobooks by women

€ 81.75

Bloemlezing van het concept van het fotoboek in de breedst mogelijke zin. Van klassiek gebonden boeken en portfolio's tot ongepubliceerde werken, zines en plakboeken, het documenteert bekende publicaties, zoals Germaine Krull's 'Métal' (1928) en 'Diane Arbus: An Aperture Monograph' (1972), en relatief onbekende items.


Mastering the elements

Jana Hartmann
€ 38.00

Een visuele verkenning van de geschiedenis van alchemie en wetenschap met behulp van filosofie en fotografie. Fragmenten uit zowel alchemistische geschriften als moderne wetenschappelijke publicaties, verweven met selectief ingelijste beelden van wetenschappelijke fenomenen. Intrigerend!


Mark Rothko - The story of his life

Francesco Matteuzzi & Giovanni Scarduelli
€ 29.95

Graphic novel over de kunstenaar die met emoties schilderde. Over zijn worsteling met het leven en de kunst. Ontroerend en mooi verbeeldt in prachtige kleuren.


Er is altijd wel iemand

Wim Hofman
€ 17.50

Wim Hofman is schrijver, beeldend kunstenaar, maar ook dichter en voor deze bundel maakte hij een keus uit eigen werk.


The Lyrics

Paul McCartney
€ 89.99

Aan de hand van zijn songteksten vertelt Macca het verhaal achter het liedje. Sir Paul is geen 'Paperback writer' maar levert twee volumes in cassette. Alfabetisch geordend, fenomenaal en rijk geïllustreerd!


A bestiary of the anthropocene

Nicolas Nova & Disnovation.org
€ 25.00

Een compilatie van hybride wezens van onze tijd. Ontworpen als een veldhandboek en bedoeld om ons te helpen bij het observeren, navigeren en oriënteren. Plastiglomeraten, bewakingsrobothonden, fordiet, kunstgras, antennebomen, Sars-Covid-2, onthoofde bergen, adelaars die met drones vechten, gestandaardiseerde bananen...


How many female type designers do you know?

Yulia Popova
€ 22.00

Het eerste deel van het boek biedt onderzoek naar de genderkwestie op het gebied van typeontwerp.
Het tweede deel is een serie interviews met 14 vrouwen die op dit moment werken als letterontwerper of op een andere manier betrokken zijn bij letterontwerp.


Het Vrolijke Winterboek

Margreet Dolman & Dominee Gremdaat
€ 25.00

Met dit Vrolijke Winterboek worden de donkerste dagen een vreugdevolle  gebeurtenissen. Somberte? Dolman, Gremdaat en Haenen weten er wel raad mee! Prikkelende gedichten, toegankelijke recepten en tips hoe je je hoofd boven water kunt houden.


Winteren

Katherine May
€ 21.99

TIP! De winter uitnodigen in ons leven. De winter moet worden gekoesterd. We kunnen misschien niet kiezen om te winteren, maar we kunnen wel kiezen hoe! 'Een medicijn in boekvorm' noemde The Guardian het.


Today a woman went mad in the supermarket

Hilma Wolitzer
€ 18.95

Collectie korte verhalen. Vaak over het klein huiselijk leed van Paulie en Howard. Met briljant proza laat Wolitzer de lezer lachen met het besef dat er onder de oppervlakte iets duisters broeit.


De weg

A.L. Snijders
€ 15.00

Taoïstische wandelingen van de meester van het ZKV


Dwars door

Tom Haugomat
€ 24.95

TIP! Graphic novel waarin we op fenomenale wijze het leven van een jongen in Mud Bay, Ketchikan, Alaska te zien krijgen. Dwars door ramen, telescopen, struiken, kieren in hout, camera lenzen, deuren en televisieschermen. Dromen, verwachtingen,liefde en verlies. Een graphic novel die geen tekst nodig heeft om te ontroeren.


Maandag

11:00 - 17:00

Dinsdag
10:00 - 17:00

Woensdag
10:00 - 17:00

Donderdag
10:00 - 17:00

Vrijdag
09:30 - 1700

Zaterdag
09:30 - 17:00

Zondag
11:00 - 17:00