Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Liefde is niet voor lafaards

Ulf Stark & Ida Björs
€ 16.99

Onze tip van de week! Fred mist zijn vader, want aan wie kan hij nu zijn geheimen kwijt? Dat hij verliefd is op Elsa, bijvoorbeeld, een stoer roodharig meisje. Gelukkig heeft Fred zijn beste vriend Oskar.


Het mysterie van niks en oneindig veel snot

Jan Paul Schutten & Floor Rieder
€ 24.99

Onze tip van de week! Deel drie in de gelauwerde non fictie reeks. Na het menselijk lichaam en het wonder van het ontstaan van het leven is nu het ontstaan van het heelal aan de beurt. Net zo mooi, wonderlijk en prachtig als de voorgaande delen.


Odes

David van Reybrouck
€ 24.99

Een boek vol lofprijzingen en eerbetonen. Van Reybrouck eert en looft wie en wat hem lief is in prachtige taal en stijl.


Toffe Peren - memory

€ 15.00

Test je geheugen met unieke groentes en eigenzinnig fruit. Leuk en tevens een ode aan het afwijkende en ongelijke. Kortom, een echt Rotterdams product.


De Grote NL19 Kunstkalender

€ 34.95

De Grote Kunstkalender is er weer! Van 1 januari t/m 31 december, elke dag een ander kunstwerk.


Furore #24 Beatles Special

€ 16.95

In het hoofd van Piet Schreuders is de Beatlesmania nog lang niet uitgeraasd. Een Furore vol met wetenswaardigheden over de Beatles waar zelfs de echte Beatles fan zich over kan verbazen,  In full colour!


De Schiedamse jaren-Herinneringen aan Gerard Reve

€ 17.95

Zo’n achttien jaar, van 1975 tot 1993, verbleef de volksschrijver Gerard Reve vaak lange tijd bij zijn Schiedamse vriend Joop Schafthuizen alias Matroos Vos in de Brandersstad.  Veel Schiedammers hebben hier herinneringen aan. Ze zagen Reve met boodschappentas in de hand grappen makend in de supermarkt of troffen hem in de Liduina Basiliek. Die bijzondere herinneringen zijn nu in boekvorm verschenen. Geïllustreerd met zwart-witfoto’s van Vincent Mentzel en Klaas Koppe.


Ravens & red lipstick

Lena Fritsch
€ 44.95

Óverzicht van de Japanse fotografie sinds 1945, van Daido Moriyama tot Nobuyoshi Araki en Rinko Kawauch


Het Amusement

Brecht Evens
€ 35.00

Wat een prachtig boek! Pagina na pagina een heerlijke ontdekkingstocht vol kleur en schoonheid. Het is ook een verhaal maar deze novel is wel heel prachtig graphic. De Volkskrant vindt het ook


Imagine

John Lennon/Yoko Ono
€ 34.99

Imagine vertelt het verhaal van John en Yoko's leven, werk en relatie in deze intense,creatieve periode. Het neemt de lezers mee naar de fascinerende werkomgevingen door middel van verhalende filmbeelden, Yoko's zorgvuldig bewaarde archieffoto's en voorwerpen, en samengevoegde panoramabeelden.


Vega stoofpotjes easy

Sabrina Fauda-Role
€ 19.99

Stoofpot, het ideale herfstvoedsel. 82 lekkere vega stoofpotjes in een handomdraai.


1000 pinguïns

Wasco
€ 24.90

Wasco, de eigenzinnige stripkunstenaar, tekende 1000 pinguïns. Allemaal anders in vorm en stijl. 1000 pinguïns om je over te verwonderen en om te glimlachen.


In één pan

Leon
€ 8.99

Creativiteit gedijt bij beperkingen. Dit boek laat zien wat je allemaal kan doen met een eenpansmaaltijd. Een mooi klein kookboekje voor elke gelegenheid: van zomerse curry tot winterse stoofpot


A Final Companion To Books From The Simpsons (Updated Version)

€ 18.50

Een bijgewerkte editie van het boek van de Franse grafisch designer Olivier Lebrun waarin hij alle boeken die in de serie The Simpsons te zien zijn documenteert. 


Verhalen uit de binnenstad

Shaun Tan
€ 25.00

Tussen asfalt, beton en torenflats, laat zich onverwacht wel eens een kikker of een roofvogel zien. En in de dromen en nachtmerries van de mensen die er wonen en werken duiken tijgers en haaien op. Waar staan de kinderen op het dak van het hoogste gebouw met hun hengels ’s nachts naar te vissen? Mooie, geheimzinnige verhalen met prachtige illustraties.


Fabeldieren

Floortje Zwigtman & Ludwig Volbeda
€ 24.99

Schitterend boek vol met zonderlinge, grappige, oogverblindende, weerzinwekkende en gevaarlijke wezens en terecht bekroond met het Gouden Penseel 2018


Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 29.99

Simpel en lekker. De nieuwe Ottolenghi maakt het de keukenprinsen en prinsessen heerlijk makkelijk.


Filosofen van deze tijd

Maarten Doorman & Heleen Pott
€ 25.00

Een geactualiseerde editie van de druk uit 2000. Doorman en Pott laten de 32 belangrijkste denkers van na WOII de revue passeren. Nu in fraai gebonden uitgave te verkrijgen waardoor het denken van een aantal  van deze filosofen in belangrijkheid lijkt toe te nemen. 


Ze gaan er met je neus vandoor

Ted van Lieshout
€ 14.99

Een sneeuwpop in de zomer? Bij Ted van Lieshout kan het. Een dichter begint aan een nieuwe dichtbundel. maar overmand door liefdesverdriet, haakt hij al na één gedicht af. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek.


The Blue Motif

€ 24.75

De eerste uitgave van The Motif Magazine. Een nieuwe ervaring waarbij de kleur blauw wordt gevierd in al haar verschijningen, van hemelsblauw tot het diepe blauw van de oceaan


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30