Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Winteren

Katherine May
€ 21.99

De winter uitnodigen in ons leven. De winter moet worden gekoesterd. We kunnen misschien niet kiezen om te winteren, maar we kunnen wel kiezen hoe! 'Een medicijn in boekvorm' noemde The Guardian het.


Today a woman went mad in the supermarket

Hilma Wolitzer
€ 18.95

Collectie korte verhalen. Vaak over het klein huiselijk leed van Paulie en Howard. Met briljant proza laat Wolitzer de lezer lachen met het besef dat er onder de oppervlakte iets duisters broeit.


Dwars door

Tom Haugomat
€ 24.95

Graphic novel waarin we op fenomenale wijze het leven van een jongen in Mud Bay, Ketchikan, Alaska te zien krijgen. Dwars door ramen, telescopen, struiken, kieren in hout, camera lenzen, deuren en televisieschermen. Dromen, verwachtingen,liefde en verlies. Een graphic novel die geen tekst nodig heeft om te ontroeren.


Geheimen uit de diepe tijd

Helen Gordon
€ 26.99

Onderzoekers laten hun licht schijnen op verschillende theorieën - van platentektoniek tot evolutieleer- over het verleden, heden en toekomst van onze planeet. Een duizelingwekkende geologische trip.


On the necessity of gardening

Laurie Cluitmans
€ 29.90

De tuin als rijke inspiratiebron door de eeuwen heen. Paradijs of het symbool van wereldse macht en politiek, door middel van veel verschillende essays en een uitgebreid abecedarium reflecteert On the Necessity of Gardening op de tuin als metafoor voor de samenleving.


Forever

Saul Leiter
€ 26.95

Een nieuwe keuze uit het werk van Saul Leiter. Gedeeltelijk nog niet eerder gepubliceerd.


Zou zo graag een rapper willen zijn

Diewertje van Muyden
€ 14.95

Over grote dromen, kleine dingen, mislukte liefde, geld, vrouwen+ en mensen in het algemeen. Mooi, leuk en raak!


One Pan Perfect

Donna Hay
€ 32.99

Sudderend en smorend in de eenvoudige bakplaat of ouderwetse ovenschaal, daar gaat het om in het nieuwe kookboek van Donna Hay. Minimale moeite, maximale smaak!


Sloop

Anna Enquist
€ 22.50

Een componiste met grote ambities, een geheim, een jeugdtrauma en een kinderwens waarvoor de tijd dringt; kortom een nieuwe psychologische roman van Anna Enquist.


Naar het paradijs

Hanya Yanagihara
€ 24.99

Eindelijk is het zover, 12 januari verschijnt het nieuwe boek van de schrijver van 'Een klein leven'. Over dat boek schreef de pers: 'groots / troostrijk / verslavend/ zo'n boek dat maar heel af en toe voorbijkomt'. 'Naar het paradijs' speelt zich af in de Verenigde Staten in drie verschillende eeuwen en wordt nu al omschreven als een sublieme, visionaire roman. 'Zo rijk, zo gelaagd, zo actueel. Spectaculair!'.


Aleksandra

Lisa Weeda
€ 22.99

Een familiegeschiedenis, een geschiedenis van Oekraïne en dat alles in een magisch verteljasje gestoken. Verbluffend debuut.


De Mitsukoshi Troostbaby Company

Auke Hulst
€ 26.99

Al veel geprezen roman over een sci-fi schrijver met een robotdochter die een verhaal schtrijft waarin hij het verleden manipuleert. Feit en fictie spelen een fascinerend spel.


Anderhalve meter verhalen

Mari Geerlinks & Abdelkader Benali
€ 30.00

Tijdens de periode COVID19, corona, lockdowns, mondkapjes en anderhalve meter maakte Margi Geerlinks foto's van Schiedam en voornamelijk van de inwoners van Schiedam. Abdelkader Benali tekende hun verhalen op. Mooi boek om jezelf lekker mee te boosteren!


Het wonder van Rotterdam

Nelleke Noordervliet
€ 19.99

Nelleke maakt een wandeling langs de adressen waar ze vroeger heeft gewoond en blikt terug op haar Rotterdamse jeugd.


De jongen die van de hef dook

Siebe Thissen
€ 22.99

Onverbiddelijke Rotterdamse bestseller over een 19-jarige jongen die op 14 januari 1933 met 2 salto's van de bekende Rotterdamse spoorbrug dook.Thissen ontrafelt de legende en brengt de omstandigheden waaronder deze gebeurtenis plaatsvond in kaart.


Sarnami, hai - Suriname, ik ben

Bea Vianen
€ 22.99

Debuut uit 1969 van deze onterecht vergeten Surinaamse schrijfster. Over een jonge vrouw die vecht voor haar plek in de Surinaamse samenleving.


Een heerlijke tijd

Elizabeth Jane Howard
€ 24.99

Historische roman van de schrijfster van 'De Cazalets'. Een 16-jarig meisje groeit op in armoede maar komt tijdens de kerstdagen in aanraking met luxe en rijkdom. Het is een onvergetelijke gebeurtenis die ze de rest van haar leven niet vergeet.


Stapelbedbroers

Koos Meinderts
€ 15.95

Henk en Roccogroeien op in een volksbuurt in een warm gezin, eind jaren zestig. Henk, de oudste van de twee. wil graag hogerop, maar kan dat wel, een kwartje worden, als je voor een dubbeltje geboren bent?


Profane verlichting

Johannes van der Sluis
€ 19.99

In zijn derde bundel bekijkt psychonaut/dichter Johannes van der Sluis op intense wijze door een surrealistisch vergrootglas de zomer van het afgelopen coronajaar. (Een snelle koper kan aanspraak maken op een bibliofiele uitgave van een gedicht van Johannes (zolang de voorraad strekt).)


Wij kunnen dit

Nelleke Noordervliet
€ 22.99

TIP! Nieuwe roman van Nelleke Noordervliet over twee veertigers die toenadering tot elkaar zoeken. Zij heeft een boekhandel en hij is een succesvol ondernemer. Ze sturen elkaar berichten onder het alias van Sappho en Anaximandros. Over liefde en misverstanden, maar met humor.


Maandag

11:00 - 17:00

Dinsdag
11:00 - 17:00

Woensdag
11:00 - 17:00

Donderdag
11:00 - 17:00

Vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag
10:00 - 17:00

Zondag
12:00 - 17:00