Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Feest voor Finn

Peter Goes
€ 16.99

De Tip van de Week! De kabouters zijn ontsnapt. In dit zoek- en vindboek zet je samen met Finn en zijn hond Sep de achtervolging in door een fantastische wereld vol sprookjesfiguren.


Zeezucht

Marlies van der Wel
€ 17.99

Eerst was er een film en nu een boek. Jonas wil één zijn met de zee. Zijn leven lang jut hij het strand af, op zoek naar voorwerpen om bizarre installaties mee te bouwen die hem moeten helpen bij een nieuw leven tussen de vissen. Nu is Jonas oud en de tijd begint te dringen... 


Norse Mythology

Neil Gaiman
€ 19.95

De Noorse mythologie verpakt in een zeer leesbaar boek. Voorlopig alleen in de Engelse editie leverbaar.


Souq

Nadia Zerouali & Merijn Tol
€ 29.95

100 recepten voor heerlijke hapjes uit het Midden-Oosten. Voordat je het weet heb je een tafel vol mezze.


Helemaal aan de rand van mij, ben jij

Agnès de Lestrade & Valeria Docampo
€ 15.95

Van de makers van Het land van de grote woordfabriek en dit is weer zo'n prachtig geïllustreerd verhaal. Poëtisch, filosofisch, magisch boek.


Door de spiegel van A.F.Th. van der Heijden

Han Roijakkers
€ 14.95

Een Geldropse werkgroep heeft een literaire wandeling uitgezet door Van der Heijdens land van herkomst: het Geldrop van werk en werkelijkheid. De wandeling voert langs locaties van scènes uit romans en biografische requiems. De lezende wandelaar leeft mee in citaten uit deze verhalen.


Vélochef

Henrik Orre
€ 29.99

Eindelijk een kookboek voor sporters die van goed eten houden. Henrik Orre bedacht tachtig heerlijke, in voedingswaarde evenwichtige recepten voor fietsers en andere sporters. De foto’s zijn gemaakt door Patrik Engström, fotograaf en wielerfanaat.


Toevalsdieren

Frank van Roessel
€ 17.50

Het lijkt een dier, maar bij nadere inspectie toch niet. Het ziet er toevallig zo uit. Het OV-konijn, de bonsailifant, de peuling, zijn een paar van de toevalsdieren die zijn samengebracht in dit leuke fotoboek met verklarende teksten.


Alles komt goed - over Wim Brands

€ 15.00

Schrijvers, dichters, vrienden en collega's vertellen over Wim Brands die vorig jaar op 4 april afscheid van het leven nam.


Und Im Sommer Tu Ich Mahlen

Hank Schmidt in der Beek
€ 25.00

Op de plekken waar Monet, Van Gogh of Cezanne hun meesterwerken schilderden, schildert Hank zijn overhemden en truien.


Rotterdams Boekenweekgeschenk - Wat je niet mag nemen

Elfie Tromp & Ibrahim R. Ineke
€ 2.50

Elfie Tromp schreef een mooi schurend verhaal en Ibrahim R. Ineke tekende er de indringende illustraties bij. Gepresenteerd op Het Rotterdams Boekenbal en nu in de winkel!


Ville de Calais

Henk Wildschut
€ 55.00

Een fotoboek van Henk Wildschut die al sinds 2005 de stromen migranten volgt die over de wereld trekken. Bij Calais ontstond er een dorp waar deze 'onzichtbare' mensen samenkwamen.


Pruimen op sap

Ewoud Sanders
€ 19.99

Beknopt erotisch abc. Woorden en uitdrukkingen als: Als de konijnen, ezelneuker, hoerejacht, van wippenstein en dergelijke worden uit de doeken gedaan(is geen erotische uitdrukking).


Zijde

Alessandro Baricco/Rebecca Dautremer
€ 29.99

De ruim twintig jaar oude roman Zijde is nu uitgebracht met de schitterende illustraties van de gerenommeerde Franse illustratrice Rebecca Dautremer. 


Switch

€ 25.00

Een spel dat je kennis laat maken met de ideeën van Erasmus. Erasmus vond het belangrijk dat mensen in gesprek raken en dat is precies wat dit spel doet.


Verhaal van een leven 1

Konstantin Paustovki
€ 39.99

Bevat de delen Verre Jaren en Onrustige jeugd. Hulde aan Van Oorschot die de eerste twee delen van de autobiografische reeks Verhaal van een leven heeft gebundeld en uitgebracht. Prachtige boeken en eindelijk weer beschikbaar.


Mijn keuken van Galicie

Isabel Menino
€ 29.99

De eetcultuur van het Noordwestelijke deel van Spanje, verse octopus, stokvis, krab en kokkels. Behalve heerlijk zijn de gerechten ook een lust voor het oog. Prachtig gefotografeerd door Danny de Jong.


De laatste deur

Jeroen Brouwers
€ 65.00

Brouwers’ wens om het zelfmoordraadsel te begrijpen resulteerde in het inmiddels legendarische boek De laatste deur. Dit is de ingrijpend herziene en zeer uitgebreide editie van het dertig jaar geleden verschenen werk, dat handelt over de zelfverkozen dood van Nederlandstalige schrijvers.


Peachez, een romance

Ilja Leonard Pfeijffer
€ 18.99

Een zoektocht naar geluk en liefde. Een filosofische roman die leest als een thriller.


De people spotters guide vol. 1

Tom Borremans & Sven van den Eynde
€ 19.99

Dit veldboek geeft definitieve antwoorden op prangende vragen als: wat is de culturele signaalfunctie van het bouwvakkersdecolleté, wat drijft iemand die witte sokken draagt in Crocs en wat betekent seksueel dimorfismefetisjisme ook alweer?


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30