Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


De Toverberg

Thomas Mann
€ 20.00

Onze tip van de week! Hans Castorp die in plaats van drie weken op bezoek voor zeven jaar in het sanatorium verblijft. Dat was nog eens een quarantaine! Weergaloze wereldliteratuur in de recente vertaling van Hans Driessen. Nu te koop voor een wel heel schappelijke prijs.


Filosofielessen voor avonturiers

Erling Kagge
€ 17.50

Onze 2e tip van de week! De eerste man in de geschiedenis die te voet zowel de Noordpool en de Zuidpool, en daarbij ook nog de top van de Mount Everest wist te bereiken over het leiden van een betekenisvol leven en het halen van persoonlijke doelen.


Alfabet

Charlotte Dematons
€ 24.90

Onze tip van de week! Stap in de wondere wereld van Charlotte Dematons. Een boek vol prachtige tekeningen vol vernuft en detail waar je naar blijft kijken. Mooi, mooi, mooi.


De onderwereld van de tuin

Romke van de Kaa
€ 21.99

'In één emmer tuingrond zit meer biodiversiteit dan in de hele Amazone' is de pakkende tekst op de achterkant van dit boek. Waarom zou je nog op vakantie gaan?


On the plain of snakes/Op de vlakte der slangen

Paul Theroux
€ 19.95

Paul Theroux maakte een roadtrip door Mexico. Het land van de muur van Trump, van de drugbendes die het land teisteren, maar dat is niet het hele verhaal. Theroux reist van noord naar zuid, van oost naar west, praat en observeert. Het resultaat is een diepgaand reisverslag van dit complexe land.


Een week of vier

Laura van der Haar
€ 18.50

Haar vorige roman heette Loslopen, een opmerkelijk boek over de belevenissen van een hondenbezitter. Een week of vier is  'Een zeer spannende roman die tot het einde blijft boeien," aldus Van Gennep-collega Alek. Wij geloven hem onvoorwaardelijk.


Het fortuin van Fausto

Oliver Jeffers
€ 18.99

Prachtig geïllustreerde fabel over een man die denkt dat alles van hem is. Actueel kinderboek over hebzucht en de natuur.


Het geheim van de tuin

Jan Paul Schutten & Joris Bijdendijk
€ 16.99

Hou je van koken, lekker eten, tuinieren en spannende verhalen? 'Wie niet' zou je zeggen, maar er is altijd weleen kniesoor die niet van tuinieren houdt. In elk geval, zo ja, dan is dit een boek voor jou.


Gewoon even optimaal genieten

Renske de Greef
€ 20.00

Keihard genieten met Renske. Van 'genieten van de apocalypse' tot '6 dingen die ik heb geleerd tijdens mijn leven als zzp'er'. Voor als je het even niet meer weet.


Reis om de wereld in infographics

Mireia Trius & Joana Casals
€ 19.99

Voor kinderen jonger dan 12 jaar, maar het ziet er voor iedereen mooi uit. Reis de wereld rond en leer met behulp van infographics veel over kinderen in andere landen.


The Fashion Book

€ 49.95

Twee eeuwen mode in een herziene en uitgebreide versie van de modebijbel van uitgeverij Phaidon. Uitgegeven zoals we dat van Phaidon kennen: dik, groot, veel en overvloedig geïllustreerd. Heerlijk!


Ness

Robert Macfarlane en Stanley Donwood
€ 15.99

Orford Ness is een landtong voor de oostkust van Engeland. Het Britse leger gebruikte het gebied om kernwapens te testen, maar inmiddels heeft de natuur het teruggenomen en Macfarlane en Donwood maakten een zinsbegoochelend verhaal in woord en beeld over dit gebied.


De man en zijn wielerverhalen

Wilfried de Jong
€ 22.50

Dertig jaar wielerverhalen in een vuistdikke bundel. Van kuitenbijter tot episch klimwerk, van de 'lone wolf' tot de massasprint; Wilfried beschrijft, verklaart en fantaseert. Met handtekening (zolang de voorraad strekt).


Alex M. en de boeken van de nacht.

J.A. White
€ 16.99

Alex schrijft griezelverhalen, maar dan worden zijn verhalen werkelijkheid ... Griezelen voor kinderen vanaf 9 jaar (maar misschien kan 8 jaar ook wanneer je over stalen zenuwen beschikt ... ).


Stadsflora van de Lage Landen

Ton Denters
€ 27.50

Wat groeit daar tussen de stoeptegels? Met deze gids kom je het te weten. Deze nieuwe gids geeft een verfrissende, eigentijdse kijk op de natuurlijke urbane plantengroei. Met 800 stedelljke soorten!


Sempre Susan

Sigrid Nunez
€ 19.99

Nunez was jarenlang het hulpje van de beroemde Susan Sontag, had een relatie met haar zoon en leefde met hen samen. Een boek vol intieme herinneringen aan een bijzondere tijd.


De fantastische familie Zapato

Julie Brouant
€ 21.50

Prachtig vormgegeven prentenboek over een circusfamile en wanneer het bijgeleverde folie over de tekeningen wordt bewogen, komen de circustrucs tot leven.


Afscheid

Cees Nooteboom
€ 17.00

Blind loop ik verder, een vale hond

in de kou. Hier moet het zijn,

hier neem ik afscheid van mijn zelf

en wordt dan langzaam

 

niemand


Fred het Hert

Pépé Smit
€ 7.90

Mini editie van het heel erg eigenwijze hert. Leerzaam boekje voor eigengereide types.


Hemelse hummus

Dunja Gulin
€ 10.99

Lekkere romige kikkererwtenspread in dertig variaties.


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
11:00 - 18:00

Woensdag
11:00 - 18:00

Donderdag
11:00 - 18:00

Vrijdag
11:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30