Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Alfabet

Charlotte Dematons
€ 24.90

Onze tip van de week! Stap in de wondere wereld van Charlotte Dematons. Een boek vol prachtige tekeningen vol vernuft en detail waar je naar blijft kijken. Mooi, mooi, mooi.


De man en zijn wielerverhalen

Wilfried de Jong
€ 22.50

Dertig jaar wielerverhalen in een vuistdikke bundel. Van kuitenbijter tot episch klimwerk, van de 'lone wolf' tot de massasprint; Wilfried beschrijft, verklaart en fantaseert. Met handtekening (zolang de voorraad strekt).


Alex M. en de boeken van de nacht.

J.A. White
€ 16.99

Alex schrijft griezelverhalen, maar dan worden zijn verhalen werkelijkheid ... Griezelen voor kinderen vanaf 9 jaar (maar misschien kan 8 jaar ook wanneer je over stalen zenuwen beschikt ... ).


Stadsflora van de Lage Landen

Ton Denters
€ 27.50

Wat groeit daar tussen de stoeptegels? Met deze gids kom je het te weten. Deze nieuwe gids geeft een verfrissende, eigentijdse kijk op de natuurlijke urbane plantengroei. Met 800 stedelljke soorten!


Sempre Susan

Sigrid Nunez
€ 19.99

Nunez was jarenlang het hulpje van de beroemde Susan Sontag, had een relatie met haar zoon en leefde met hen samen. Een boek vol intieme herinneringen aan een bijzondere tijd.


De fantastische familie Zapato

Julie Brouant
€ 21.50

Prachtig vormgegeven prentenboek over een circusfamile en wanneer het bijgeleverde folie over de tekeningen wordt bewogen, komen de circustrucs tot leven.


Afscheid

Cees Nooteboom
€ 17.00

Blind loop ik verder, een vale hond

in de kou. Hier moet het zijn,

hier neem ik afscheid van mijn zelf

en wordt dan langzaam

 

niemand


Fred het Hert

Pépé Smit
€ 7.90

Mini editie van het heel erg eigenwijze hert. Leerzaam boekje voor eigengereide types.


Hemelse hummus

Dunja Gulin
€ 10.99

Lekkere romige kikkererwtenspread in dertig variaties.


Het stad in mij

Maud Vanhauwaert
€ 37.50

Meer dan een dichtbundel. Meer een bouwwerk van boek. Poëzie, fotografie, overdenkingen, oprispingen en bekenningen van de hand van de voormalige stadsdichter van Antwerpen.


Rotterdam vanuit de wolken

Bart Hofmeester
€ 39.95

Bart Hofmeester was een van de pioniers van de commerciële luchtfotografie. Uit het Hofmeesterarchief is een prachtige selectie gemaakt van luchtfoto's uit de periode 1950-1990. Vanuit de lucht is goed te zien hoe Rotterdam herstelt, ontwikkelt en bloeit.


Leeuwen op de Coolsingel

Paul van de Laar
€ 19.95

80 jaar geleden vond het bombardement op de binnenstad van Rotterdam plaats. Paul van de Laar zette een aantal ongelofelijke verhalen over het bombardement op een rij.


Gespiegeld in een gouden oog

McCullers
€ 18.99

Een beklemmend en ontroerend verhaal dat bij verschijnen in 1941 werd bestempeld als immoreel en obsceen. Lezen dus! Van de schrijfster van Het hart is een eenzame jager en De ballade van het treurige café.


Natural Enemies Of Books: A Messy History Of Women In Printing And Typography

€ 15.50

Bewerkt door het feministisch grafisch ontwerpcollectief MMS, bevat de publicatie nieuw opgedragen essays en gedichten, en herdrukken van het originele boek en andere publicaties.


House for sale

Michael Meredith & Hilary Sample
€ 44.20

‘Huizen te koop’, door architecten Michael Meredith en Hilary Sample transformeert deze zoektocht in een reisroute door een reeks huizen ontworpen door grote namen in de architectuur.


De juiste zet

Jonathan Rowson
€ 24.99

'Wat schaken je leert over het leven' is de ondertitel. In 64(!) korte hoofdstukken worden aan de hand van het schaakspel en met humor tips en levenslessen gegeven over onder andere winst en verlies, offers brengen, strategie, maar ook over een aantal onverwachte zaken. Laat je niet mat zetten!


Stille sneeuwval

Junichiro Tanizaki
€ 17.50

Magnifiek literair portret van een familie in het vooroorlogse Japan.


Bergje

Bregje Hofstede
€ 12.50

Een nieuwe serie: Van Oorschot Terloops. In elk deel neemt een schrijver je mee op zijn of haar favoriete wandeling. De eerste twee delen zijn verschenen en prachtig. In Bergje gaat Bregje Hofstede naar de Sass Songher in de Dolomieten. In Je keek te ver loop je mee met Marjoleine de Vos vanuit het Noord-Groningse Zeerijp.


Haiku

Rafael Rozendaal
€ 19.95

sit back

relax

the end is near

Jawel, haiku's of 'niet fysieke kunstwerken' zoals de schrijver ze noemt.


Rotterdam

Georgien Overwater
€ 15.99

Geniet van de hoogtepunten van Rotterdam getekend in de levendige stijl van Georgien Overwater. De gebouwen, de bruggen, de mensen, de Rotterdammers, ze staan er allemaal in.


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
11:00 - 18:00

Woensdag
11:00 - 18:00

Donderdag
11:00 - 18:00

Vrijdag
11:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30