Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


The Tao of Bowie

Mark Edwards
€ 15.95

Mindfulness, meditatie en betekenis aan de hand van het leven van David Bowie. Ziggy Stardust, The Thin White Duke en Aladdin Sane weten raad als tegen zit in het leven.


Lekker Wads

Lodewijk Dros & Annette van Ruitenburg
€ 27.50

Annette en Lodewijk stelden een boek samen vol authentieke recepten en historische verhalen. Van Texel tot Fanø, van Texelse beulengort tot rød grød med fløde, en over groene kaas met schapenpoep, en prinsen en revolutiuonairen. 


Cyanotote

Solar print cyanotype tote bag
€ 27.95

Het enige dat je nodig hebt, zijn enkele voorwerpen naar keuze, zonlicht en water om vormen op de katoenen stof van de tas te drukken. Die is bedekt met een lichtgevoelige oplossing en zo krijg je een toffe tas met een zilverkleurig fotogram erop die zowel permanent als waterbestendig is!


Lowlands Love Letter

Peter Pontiac & Typex
€ 16.99

Dan deze Lowlands maar! Strips en illustraties van Peter Pontiac en Typex die zij in de afgelopen 25 jaar maakten rond het Lowlands festival.


Dikke oude bomenboek

Gerard Janssen
€ 24.99

Alles over grote woudreuzen die ervoor zorgen dat de aarde adem kan halen en de mens tot rust kan komen. Met verhalen over bomen, de plekken waar ze staan en over de nieuwste wonderlijke ontdekkingen over bomen.


De smaak vergelijking

Nik Sharma
€ 39.99

Moleculair bioloog en foodblogger Sharma verkent alle uithoeken van de smaak met 100 grandioze recepten. Wetenschap en koken gecombineerd in dit schitterende kookboek.


Nomnomnom

Dorothy Porker
€ 24.99

Eet jezelf gelukkig met Dorothy (u weet wel, van foodblog Vette Sletten) Recepten voor ieder wat wils, met en zonder vlees. 50 grenzeloze recepten om je vinger bij af te likken.


Verhalen van een man met smaak

Christoph Mueller
€ 24.99

TIP! Beeldroman over een omstreden man die leefde in de Verenigde Staten in de eerste helft van de vorige eeuw met een onverzadigbare behoefte aan het beleven van avonturen die in deze graphic novel prachtig in beeld zijn gebracht.


1984

George Orwell
€ 26.95

Grafische weergave van de beroemde dystopische roman uit 1948. Nog steeds indrukwekkend, nog steeds relevant en subliem geïllusteerd door Fido Nesti.


Poems of the sea

€ 14.95

De zee neemt en de zee geeft ... poëzie. Homerus, Milton, Sylvia Plath, Coleridge en nog vele andere grote dichters over de groene geheimzinnige zee in deze handzame bundel. "The sea awoke at midnight from its sleep"


Fourteen trees of Rotterdam

Alice Ladenburg
€ 10.00

Een gids om Rotterdam mee te verkennen aan de hand van 14 bomen op verschillende locaties in de stad: de Sigaarboom aan de Provenierssingel en de Plataan op de Lijnbaan staan erin en nog 12 andere bijzondere bomen in de Rotterdamse biotoop. Mooi boekje.


Poes

€ 29.95

Poezen spelen een opvallende rol in de kunst. Als huisdier, god, reus, duivel, vrouw, muze en vriend zijn de terug te vinden in schilderijen, foto's en verhalen. Onder andere Onno Blom, Delphine Lecompte en Hannelore Franck schrijven erover en het boek is rijkelijk geïllustreerd.


Homakase

Oof Verschuren
€ 34.99

TIP! Stap voor stap, foto voor foto, échte sushi bereiden. Schitterend boek waar de thuiskok mee uit de voeten kan. Van de fotograaf van de boeken van Yvette van Boven.


The Book Lover's Bucket List

Caroline Taggart
€ 24.95

Een literaire reisgids voor Groot Brittannië vol met plekken en plaatsen waar de Britse literatuur is geschreven of zich heeft afgespeeld. Verrukkelijk boek om mee te nemen op reis of thuis in de leunstoel door te bladeren en te lezen.


Het schriftje uit Bor

Miklós Radnóti
€ 17.50

De Hongaarse dichter werkte als Joodse dwangarbeider in de kopermijnen van Bor en werd in november 1944 tijdens een dodenmars neergeschoten, vijfendertig jaar oud. Zijn lichaam vond men anderhalf jaar later terug in een massagraf. In zijn jaszak zat een schriftje waarin Radnóti de laatste weken van zijn leven gedichten had genoteerd, als ooggetuige, commentator en slachtoffer van de verschrikkingen van de Holocaust.


Mijn lichaam - groot gluurboek

€ 16.99

Een boek voor kinderen om het menselijk lichaam te ontdekken. Wat zit er onder dat elastieken huidje? Met dit boek kom je het te weten.


Zo heb ik u lief

Alfred Schaffer
€ 34.99

Bundeling van 'alle gedichten tot nu toe' van de winnaar van de P.C. Hooft-prijs 2021.


de Meisjes

Annet Schaap
€ 14.99

TIP! Annet (Lampje) Schaap bewerkte 7 bekende sprookjes tot 7 verrassende vertellingen die gaan over dromen en verlangens van 7 meisjes. 7 keer mooi.


Mensen in Rotterdam

Helmuth Tjemmes
€ 25.00

Rotterdams straatbeeld van de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Rotterdammers bij de HEMA, in het Kralingse Bos, kinderen aan het ravotten bij de Maashaven, op Zuid. Nostalgie in zwart,wit en grijs.


Happlify your life

Mariko Naber
€ 20.00

Laat dat klein huiselijk leed achter je en ga voor een moment van klein geluk. Hervindt geduld, vriendelijkeheid, vertrouwen in een ander (en jezelf), tevredenheid, zelfspot en ... humor. Happlify jezelf!


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:0 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 19:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
12:00 - 17:00