Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


De wereld van David Walliams

€ 14.95

Onze tip 1 van de week! Een dingenboek voor op de vakantie en voor op de achterbank. Loopt de spanning op tijdens de tocht naar het zuiden? Een dingendoeboek biedt uitkomst. Grappig, verbluffend en oogverblindend!


Ontsnap uit dit boek! - Titanic

Bill Doyle
€ 7.99

Onze tip 2 van de week! Je hebt 3 kansen om de noodlottige reis van de Titanic te over;even. Teken jezelf in het verhaal en zoek je weg langs hindernissen en obstakels, en beleef het avontuur!


Het Veld

Robert Seethaler
€ 21.99

Seethaler beschrijft de levens van diverse inwoners en schetst zo het bestaan in een kleine Duitste stad. Allemaal hebben zij hun eigen dromen, niet vervulde wensen en verlangens, maar toch zijn ze met elkaar verbonden. Mooi, perfect gecomponeerd boek.


Converted Bicycles

Joran Koster
€ 19.95

Het tweede, derde, en misschien wel vierde gebruik van een fiets leidt tot inventieve toepassingen. Wanneer je arm bent gooi je niets weg en dan kan een fiets zomaar een verkoopstalletje worden.


The Sartorial travel guide

Simon Crompton
€ 22.95

Een insider's guide voor de beste kledingzaken voor mannen in de meest stijlvolle wereldsteden. Onmisbaar voor alle mad men!


Figuren in een landschap

Paul Theroux
€ 34.99

Paul Theroux blikt terug: op zijn reizen, op zijn boeken en voegt er nog een aantal verhaalen aan toe.


Honderd-wat het leven je leert

Heike Faller/Valerio Vidali
€ 20.00

Een boek voor iedereen. Simpel plezier of harde lessen: elk levensjaar heeft een eigen, prachtig geïllustreerde pagina met een beschouwing op of een vraag over het leven.


Beelden zoek je nooit, beelden vind je

Michaël Zeeman
€ 40.00

Bibliofiele uitgave van reisbrieven uit Capezzana, Parijs, Burgos, en Santiago de Compostela van Michaël Zeeman aan Maarten Asscher. Mooi uitgegeven in een oplage van slechts 100 stuks.


Cirkel

Mac Barnett & Jon Klassen
€ 14.99

Het laatste deel in de humoristische vormentrilogie. Driehoek en vierkant gingen cirkel voor in deze absurde reeks voor jong, oud en iedereen die dol is op bijdehante mathematische figuren.


Draaidagen

Bianca Boer
€ 21.99

Ingenieus en ontroerend is de debuutroman van Bianca Boer.


This is Badland

€ 14.00

Uit Berlijn, tijdschrift  met een ondagelijkse mix aan kunst, vormgeving en cultuur uit de Balkan en verder. Laat je verrassen.


Sampler 2

Marie Borremans, Maureen Ghazal, Nicole Kaandorp en Yelena Schmitz
€ 12.50

Een keur aan jong schrijftalent in Sampler 2. Namen die nu nog onbekend in de oren klinken, maar dat zal niet lang meer duren!


Cacaform birds I images

Zhu Yingchun
€ 28.95

Onze tip 2 van de week! Mooi en knotsgek boek waarin vreemde vogels van grote variëteit de realiteit verstoren.


Benedenwereld

Robert Macfarlane
€ 27.50

Macfarlane kennen we van de schitterende wandelliteratuur van De Oude Wegen. In Benedenwereld duikt hij onder het aardoppervlak. Letterlijk reist hij de wereld over en daalt af in de wereld onder onze voeten. Maar Macfarlane haalt ook allerlei literatuur aan waarin de onderwereld beschreven wordt en hij verbindt dit met zijn eigen ervaringen. Schitterend boek. De Engelse editie is ook verkrijgbaar, maar alleen in een gebonden editie. 


Nerds!

Emilio Guzman & Thijs van Domburg
€ 20.00

Welkom in de wondere wereld van de nerd! Alles over nerdom en nerdisme, en daarbij staat het boek ook nog vol met handig tips. In welke volgorde moet je de films van Star Wars kijken? In dit boek staat het!


De gouden draad

Kassia St. Clair
€ 24.99

De schrijfster van Het geheime leven van kleuren heeft zich op naald en draad gestort. Het resultaat is wederom een intrigerend boek dat in dit geval de rijke geschiedenis van textiel beschrijft. 


Space dogs

Martin Parr
€ 15.50

De hond ging de mens voor in de verkenning van de ruimte. Martin Parr verzamelde fotomateriaal en parafernalia van en over honden die de ruimte ingeschoten werden. Een even grappig als macaber boekje over de 'race in space' tussen de Verenigde Staten en de Sovjet Unie.


Vrouwvolk

Marianne Pfeffer Gjengedal & Klaudia Iga Pérès
€ 39.99

In dit boek is een aantal legendarische vrouwen in woord en beeld geportretteerd en daarbij hebben de auteurs zich verdiept in eten en eetgewoontes zodat er ook tal van verleidelijke recepten te vinden zijn in dit kookkunstboek.


De scharrelaar 2019/1

€ 14.99

'Vogeltijdschrift voor lezers', de biotoop van de literaire vogelliefhebber. Met in deze editie bijdragen van o.a. Stafan Brijs, Koos van Zomeren en Jean-Pierre Geelen.


Live Green

Jen Chillingsworth
€ 12.95

Groen in een jaar! Maak in 52 stappen een switch naar een verantwoorde lifestyle.


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30