Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Issun Boshi

Icinori
€ 19.95

Onze tip van de week! Japans sprookje over een jongen die zo groot is als een kinderduim. Ontroerend en schitterend geïllustreerd. 


SuperSint

Maranke Rinck & Martijn van der Linden
€ 14.99

Is Sinterklaas een superheld? Nou, Sint kan meer dan je denkt!


Kunstkalender 2020

€ 34.95

Elke dag een verrassing, elke dag een nieuw kunstwerk op groot formaat in 2020 met deze kunstkalender. 


Boer Boris - een paard voor Sinterklaas

Ted van Lieshout & Philip Hopman
€ 13.99

Wie kun je het beste inschakelen als de schimmel van Sinterklaas van de trap is gevallen? Boer Boris natuurlijk!


De geschiedenis van een hond

John Fante
€ 16.99

Heerlijk droogkomisch verhaal over een man en een vrouw die een zwerfhonhje binnenhalen. Voor even, dachten ze, maar de hond wil niet meer weg en dat leidt toch enige spanning in de relatie.


Berlijn - een gids door de hoofdstad van de DDR

Erik Timmermans & Jaap Visser
€ 30.00

Rijkelijk geïllustreerd en overzichtelijk vormgegeven boek over de opkomst en ondergang van de DDR. Daarbij is het een stadsgids van Berlijn met kaarten en wandelroutes. 


Habitat Rotterdam

Priscilla de Putter & Nicoline Rodenburg
€ 24.95

Vierendertig interviews met Rotterdamse creatieven. Hoe ze wonen, wat ze doen en waarom. Waarom is het waarborgen van goede woon- en werkruimte belangrijk voor mensen, maar ook voor de stad? Wat zijn de kansen en valkuilen van verandering? Een pleidooi voor het behoud van letterlijke en figuurlijke ruimte voor creativiteit in de stad. 


Smibanese Woordenboek 2.0

€ 19.99

Van hiphopcollectief SMIB een woordenboek van de straattaal. Omkeringen en een versmeting met Surinaams, Engels, Papiaments, Marokkaans, Turks, Ghanees en het Nederlands leveren een machtige woordenbrei op waar dit woordenboek orde in aanbrengt. 


Frame your imagination

Caroline Ellerbeck
€ 12.99

90 tekenuitdagingen die de creativiteit stimuleren. Maak de tekening af met volledige artisitke vrijheid. En: artisitieke vaardigheden zijn niet vereist! Dus: voor iedereen. 


The Bastard Cookbook

Rirkrit Tiravanija en Antto Melasniemi
€ 33.15

'This is not a cookbook' of wel maar dan anders. De auteurs verzamelden teksten, culinaire scenario's, ingrediënten en zo ontstond een boek met foto's en teksten vol verrassingen.  


Wonderbaarlijke feiten over babydieren

Maja Safstrom
€ 17.50

De leukste en gekste feiten over babydieren. Mooi vormgegeven boekje voor de kids (maar wij staken er ook heel veel van op).


Wereldsoepen

Sophie Duouis-Gauliers
€ 22.50

Soeprecepten uit alle windstreken aangevuld met een aantal recepten om een creatieve maaltijdsoep te maken die overal thuishoort.  


Joost Swarte Overal

Joost Swarte
€ 24.90

Stripmaker, grafisch ontwerper, industrieel ontwerper en architect: introductie overbodig en in deze uitgave is een mooi staaltje van zijn kunnen op groot formaat samengebracht. Een uitgave ter gelegenheid van de tentoonstelling in de Kunsthal.


Rusty Brown

Chris Ware
€ 29.95

Al 16 jaar een 'work in progress' van de meester van de graphic novel. Nu is er Rusty Brown, deel 1 van een doorgaand  meesterwerk. Onnavolgbaar en slechts in superlatieven te vangen en zelfs die schieten tekort.


Petite Passport

€ 19.99

Design & reizen en veel prachtige foto's. Voor op de koffietafel of op het nachtkastje of gewoon omdat het mooi is.


Zwarte Zee

Caroline Eden
€ 27.50

Een culinair rondje Zwarte Zee: Odessa, Constanta, Varna, Istanboel, Trabzon; recepten, verhalen, prachtige foto's; een kookboek om te koesteren.


De Testamenten/The Testaments

Margaret Atwood
€ 19.99

Het langverwachte vervolg op Het verhaal van de diensmaagd/The Handmaid's Tale. Een succesvolle televisieserie, Trump en veel fanmail deden Margaret Atwood besluiten de dystopische roman uit 1985 een vervolg te geven. Misschien wel haar laatste boek. (Engelse editie voorradig. Hb €21,95) 


Kakkerlakjes - boekjes om te versturen

€ 6.99

Seks is leuk en zo zijn er nog meer titels. Kleine, leuke, mooie boekjes met illustraties en gedichten van bijvoorbeeld Eva Gerlach en Ted van Lieshout. Je kan ze bij gelegenheid van beterschap, burn-out of zomaar aan iemand sturen. Leuk toch!?


Time Song/Lied van de tijd

Julia Blackburn
€ 32.50

De Engelse eidite van Julia Blackburns Lied van de Tijd heet Time Song. De Engelse uitgave is een ietsje duurder (€ 32,50 ipv € 29,99) maar wel gebonden en de illustraties komen wat meer tot hun recht. In vertaling is het natuurlijk ook een prachtig boek over de zoektocht naar de Doggerbank of wel het verdronken Noordzeeland.


Het verhaal van de dienstmaagd-graphic novel

Margaret Atwood
€ 30.00

Het inmiddels wereldberoemde huiveringwekkende verhaal is door Renee Nault bewerkt en vertaald naar beeld. Een even schitterend als angstaanjagend boek.


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30