Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Joost Swarte Overal

Joost Swarte
€ 24.90

Onze tip van de week! Stripmaker, grafisch ontwerper, industrieel ontwerper en architect: introductie overbodig en in deze uitgave is een mooi staaltje van zijn kunnen op groot formaat samengebracht. Een uitgave ter gelegenheid van de tentoonstelling in de Kunsthal.


Rusty Brown

Chris Ware
€ 29.95

Al 16 jaar een 'work in progress' van de meester van de graphic novel. Nu is er Rusty Brown, deel 1 van een doorgaand  meesterwerk. Onnavolgbaar en slechts in superlatieven te vangen en zelfs die schieten tekort.


Petite Passport

€ 19.99

Design & reizen en veel prachtige foto's. Voor op de koffietafel of op het nachtkastje of gewoon omdat het mooi is.


Zwarte Zee

Caroline Eden
€ 27.50

Een culinair rondje Zwarte Zee: Odessa, Constanta, Varna, Istanboel, Trabzon; recepten, verhalen, prachtige foto's; een kookboek om te koesteren.


De Testamenten/The Testaments

Margaret Atwood
€ 19.99

Het langverwachte vervolg op Het verhaal van de diensmaagd/The Handmaid's Tale. Een succesvolle televisieserie, Trump en veel fanmail deden Margaret Atwood besluiten de dystopische roman uit 1985 een vervolg te geven. Misschien wel haar laatste boek. (Engelse editie voorradig. Hb €21,95) 


Kakkerlakjes - boekjes om te versturen

€ 6.99

Seks is leuk en zo zijn er nog meer titels. Kleine, leuke, mooie boekjes met illustraties en gedichten van bijvoorbeeld Eva Gerlach en Ted van Lieshout. Je kan ze bij gelegenheid van beterschap, burn-out of zomaar aan iemand sturen. Leuk toch!?


Time Song/Lied van de tijd

Julia Blackburn
€ 32.50

De Engelse eidite van Julia Blackburns Lied van de Tijd heet Time Song. De Engelse uitgave is een ietsje duurder (€ 32,50 ipv € 29,99) maar wel gebonden en de illustraties komen wat meer tot hun recht. In vertaling is het natuurlijk ook een prachtig boek over de zoektocht naar de Doggerbank of wel het verdronken Noordzeeland.


Het verhaal van de dienstmaagd-graphic novel

Margaret Atwood
€ 30.00

Het inmiddels wereldberoemde huiveringwekkende verhaal is door Renee Nault bewerkt en vertaald naar beeld. Een even schitterend als angstaanjagend boek.


Cross-dressers in Ukiyo-e

€ 25.30

Afbeeldingen van de gender benders van het Japanse keizerrijk ten tijde van de Edo periode. 


Polvo & Pato

Jeroen Jansen
€ 29.99

Een culinaire roadtrip langs restaurants, wijnhuizen, vismarkten van Portugal. Voor mensen die denken dat eten in Portugal sardines met vinho verde is, valt er veel te ontdekken in dit boek.


Kleuren

Ted van Lieshout
€ 15.99

Aan de hand van voorbeelden uit de kunst legt Ted van Lieshout op briljante wijze uit wat kleur is, wat het doet, waar het voor staat. Een jeugdboek voor iedereen.


Stalingrad

Vasily Grossman
€ 34.95

Stalingrad was de plek waar de helse oorlogsmachine van Hitler tot staan werd gebracht. De prijs daarvoor in mensenlevens was krankzinnig hoog en wie anders dan de schrijver van Leven & Lot weet dit in woorden te vatten. Letterlijk en figuurlijk een grote roman! (Engelse editie)


Het Feest

Elizabeth Day
€ 22.99

Boekbingen, is dat een woord? Waarschijnlijk niet, maar het zou voor dit boek uigevonden kunnen worden. Op een feest is er iets heel naars gebeurd en de politie moet eraan te pas komen. Maar wat, dat wordt stukje bij beetje ontrafeld. De politie verhoort hoofdpersoon Martin; hij vertelt aan de lezer het verhaal van zijn obsessieve vriendschap met Ben, en Lucy, de vrouw van Martin, geeft in een dagboek haar versie van de gebeurtenissen. Dit boek is een leesfeest.


Het Veld

Robert Seethaler
€ 21.99

Seethaler beschrijft de levens van diverse inwoners en schetst zo het bestaan in een kleine Duitste stad. Allemaal hebben zij hun eigen dromen, niet vervulde wensen en verlangens, maar toch zijn ze met elkaar verbonden. Mooi, perfect gecomponeerd boek.


The Analog Sea Review - number two

€ 20.00

De tweede editie van de offline uitgave The Analog Sea Review in de winkel hebben. Ook dit keer weer prachtig verzorgd en vol met korte verhalen en essays over uiteenlopende onderwerpen als eenzaamheid en kwantummechanica. Bekende namen bevinden zich onder de auteurs ( Oliver Sacks, Will Self, James Baldwin, David Foster Wallace, Harari) naast minder bekende; het is allemaal mooi en de moeite van het lezen meer dan waard met tussen de verhalen betoverende illustraties.


De wereld van David Walliams

€ 14.95

Een dingenboek voor op de vakantie en voor op de achterbank. Loopt de spanning op tijdens de tocht naar het zuiden? Een dingendoeboek biedt uitkomst. Grappig, verbluffend en oogverblindend!


Tokyo

Tim Anderson
€ 27.99

Na een culinaire tocht langs de boulevards en achterafstraatjes van Tokyo liet Chef Tim Anderson zich inspireren tot een kookboek met recepten die niet alleen komen uit de beste noodleshops, sushibars en yakitoritentjes van de Japanse hoofdstad, maar ook de internationale keuken uit het land van de rijzende zon is vertegenwoordigd.


Ontsnap uit dit boek! - Titanic

Bill Doyle
€ 7.99

Je hebt 3 kansen om de noodlottige reis van de Titanic te over;even. Teken jezelf in het verhaal en zoek je weg langs hindernissen en obstakels, en beleef het avontuur!


Seeing Science

Marvin Heiferman
€ 41.95

Een collectie essays en foto's over de rol die fotografie speelt bij het in beeld brengen van wetenschap. Verrassend boek met bijzondere en prachtige foto's.


Grid Corrections

Gerco de Ruijter
€ 49.95

Correcties aangebracht in het grid van kaarsrechte wegen in Kansas, U.S.A bracht Gerco de Ruijter op het idee om dit soort correcties door de mensen van bovenaf in beeld te brengen. Met tekst van Peter Delpeut en vormgegeven door Irma Boom.


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30