Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Hoe alles begon

Bouwine Bergsma & Adriaan Bijloo
€ 22.00

Onze tip van de week! Een grote knal en het feest kon beginnen. Van oerknal tot waar we nu zijn wordt uit de doeken gedaan in dit riant geïllustreerde boek over de geschiedenis van de aarde. 


Modern one sketch a day

€ 19.95

Onze tip 2 van de week! Prachtig schetsboek in dagboekvorm. Elke dag een halve pagina voor een tekening van iets opmerkelijks of doodgewoons.


For your eyes only

Wim de Jong
€ 30.00

Een collectie blootfoto's. Van glamourportret tot huis-, tuin- & keuken-pin-up, alles uit de verzameling van de schrijver die we kennen van o.a. Stadskookboek Rotterdam, Met de mannen en Op de fiets. Ook te zien in de Kunsthal.


Flavour

Ottolenghi
€ 32.00

Een nieuw kookboek van kookgoeroe Ottolenghi is altijd een feest. Weer boordevol recepten vol groentes en kruiden. Mooie omslag ook. De kleurige rokken van de ui voel je onder je vingers bobbelen


De gijzelaar en de bastaard

Arend van Dam
€ 15.99

Filips Willem, de dertienjarige zoon van Willem van Oranje, wordt meegenomen door soldaten. De Spaanse koning noemt hem zijn ‘speciale gast’, maar Filips Willem weet wel beter: hij wordt gegijzeld. Een krachtig waargebeurd verhaal over familie, loyaliteit en identiteit ten tijde van de Tachtigjarige Oorlog.


Dummie de Mummie deel 0 Een jonge prins in het oude Egypte

Tosca Menten
€ 12.50

De voorgeschiedenis van Dummie. Ook nu weer met een goed plan dat anders uitpakt.


De Gorgels en toen?

Jochem Myjer
€ 9.99

Leuk Gorgelboekje met een nieuw verhaal en waarin je je eigen geschiedenis kan opschrijven.


De ergste juffen en meesters van de wereld

David Walliams
€ 22.95

Standaardwerk dat in geen enkele kinderboekenkast mag ontbreken.


Dog Man en de vlooienkoning

Pilkey
€ 14.99

Als de kwaadaardige Biggie opduikt met zijn team van slechteriken, komt Dog Man in actie, want Biggie wil Kleine Karel vernietigen. Bloed, zweet en tranen in de nieuwe Dog Man.


Zo houd je moed in een tijd van verdeeldheid

Elif Shafak
€ 6.99

Een helder en bemoedigend pleidooi voor optimisme waarmee schrijfster Elif Shafak ons een hart onder de riem steekt in deze verwarrende en somber stemmende tijd.


De Drakenberg

Paul van Loon
€ 15.50

Dolfje Weerwolfje reist naar Japan en beleeft spannende avonturen met sluwe rode vossen en een draak die op het punt staat te ontwaken.


De Toverberg

Thomas Mann
€ 20.00

Hans Castorp die in plaats van drie weken op bezoek voor zeven jaar in het sanatorium verblijft. Dat was nog eens een quarantaine! Weergaloze wereldliteratuur in de recente vertaling van Hans Driessen. Nu te koop voor een wel heel schappelijke prijs.


Mother (gesigneerd)

Paul Graham
€ 47.50

Gesigneerd exemplaar van het ontroerende boek van fotograaf Paul Graham met kwestbare en tedere portretten van zijn moeder. (60 pag. 24 x 31.5 cm)


Filosofielessen voor avonturiers

Erling Kagge
€ 17.50

Onze 2e tip van de week! De eerste man in de geschiedenis die te voet zowel de Noordpool en de Zuidpool, en daarbij ook nog de top van de Mount Everest wist te bereiken over het leiden van een betekenisvol leven en het halen van persoonlijke doelen.


Fresh Eyes 2020

€ 30.00

Een uitgave van fotomagazine GUP waarin 100 jonge talentvolle Europese fotografen een staalkaart van hun kunnen laten zien. Verbluffende, schokkende en prachtige foto's.


Alfabet

Charlotte Dematons
€ 24.90

Onze tip van de week! Stap in de wondere wereld van Charlotte Dematons. Een boek vol prachtige tekeningen vol vernuft en detail waar je naar blijft kijken. Mooi, mooi, mooi.


De onderwereld van de tuin

Romke van de Kaa
€ 21.99

'In één emmer tuingrond zit meer biodiversiteit dan in de hele Amazone' is de pakkende tekst op de achterkant van dit boek. Waarom zou je nog op vakantie gaan?


Een week of vier

Laura van der Haar
€ 18.50

Haar vorige roman heette Loslopen, een opmerkelijk boek over de belevenissen van een hondenbezitter. Een week of vier is  'Een zeer spannende roman die tot het einde blijft boeien," aldus Van Gennep-collega Alek. Wij geloven hem onvoorwaardelijk.


Het fortuin van Fausto

Oliver Jeffers
€ 18.99

Prachtig geïllustreerde fabel over een man die denkt dat alles van hem is. Actueel kinderboek over hebzucht en de natuur.


Ness

Robert Macfarlane en Stanley Donwood
€ 15.99

Orford Ness is een landtong voor de oostkust van Engeland. Het Britse leger gebruikte het gebied om kernwapens te testen, maar inmiddels heeft de natuur het teruggenomen en Macfarlane en Donwood maakten een zinsbegoochelend verhaal in woord en beeld over dit gebied.


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 19:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30