Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Zeno zaait een zonnebloem

Kate Petty & Axel Scheffer
€ 12.50

Zeno is gek op de zon. Zijn vrienden Worm en Lieveheersbeestje stellen hem voor om zelf zon te kweken: een grote gele zonnebloem. Zeno zaait dus snel wat zaadjes in zijn tuin. Ga samen met Zeno ontdekken hoe zonnebloemen groeien.


The Analog Sea Review #4

€ 20.00

Altijd weer een feest wanneer de nieuwe editie van dit 'offline journal' bij ons binnenkomt. Dit keer met bijdragen van onder anderen: Paul Simon (The sound of silence), Samuel Beckett, Joan Didion, Toni Morrison en Leonard Cohen.


The Creative Act: A Way of Being

Rick Rubin
€ 27.95

De wereldberoemde muziekproducer Rick Rubin maakt ons deelgenoot van zijn diepere inzichten in het creatieve proces.


Hemel

Meiko Kawakami
€ 17.99

Een tegendraadse roman over gepest worden en wat vriendschap betekent. Want wat kan een vriendschap betekenen als die gebaseerd is op angst als gedeelde ervaring? Van de auteur van 'Borsten en eitjes'. Op de shortlist voor de International Booker Prize.


Moeder, na vader

Gerbrand Bakker
€ 25.99

Voor de derde keer schrijft Bakker over zijn beslommeringen voor de Privé-domeinreeks. Hij schrijft boeiend en ontroerend over alles wat dichtbij is in zijn leven: zijn ouders, zijn geliefden, de eigen omgeving, de natuur en de literatuur.


Luister

Sacha Bronwasser
€ 22.99

Deze roman speelt zich af in het Parijs van de jaren tachtig en het nu, in een zinsbegoochelende zoektocht naar identiteit, vriendschap en schuld. ‘Sacha Bronwasser vindt taal voor alles wat zich niet of nauwelijks laat herinneren. Het effect is betoverend.’ zegt Niña Weijers.


Katsura Hito

Marjolein van der Loo
€ 25.00

Mooi boekje, prachtig geïllustreerd, met de Katsura-boom als uitgangspunt; een rijke ecologie van relaties en ervaringen met materialen (recepten, oefeningen en afbeeldingen) die verhalen begeleiden – fictieve en ‘feitelijke’; een multisensoriële ervaring van herfst seizoen in kaart gebracht.


Toerist Modernist

Gerlin Heestermans
€ 24.95

12 stadswandelingen door Belgische steden die bekendstaan om hun modernistische architectuur. Een ode aan het weinig bekende modernistisch erfgoed van België.


Buitenluchtleven

Petra de Hamer
€ 23.50

Lekker uitwaaien aan het water van de Waddenzee. Slenteren langs de waddenkust in Noord-Holland, Friesland en Groningen, en natuurlijk op de eilanden. Een boek vol tips, wandelroutes en mooie plekken in de natuur, alles voor een heerlijke tocht langs het wad.


Beslisbos

Katinka Polderman
€ 15.99

De allerbeste infographics van de beslisbomen van haar rubriek in De Volkskrant. Eindelijk duidelijkheid!


Kleine IJsbeer

Hans de Beer
€ 2.99

Actie! Kleine IJsbeer is razend populair bij kinderen en nu is het avontuur van dat lieve kleine ijsbeertje Lars in de tropen te koop voor het gesmolten prijsje van slechts € 2,99.


Ansjovis

Petra Possel
€ 22.99

Schrijver-journalist Petra Possel volgt het spoor van dit gevoelige, kwetsbare en onvoorspelbare trekvisje en schrijft over de weerstand die dit visje moet bieden aan overbevissing, zeevervuiling, klimaatverandering, dijkbouw, eigenlijk aan alles wat de mens aanricht.


Het kleine heelal

Annejan Mieras
€ 14.99

Raaf heeft vette pech. Ze is geschorst op school, haar vader is in het buitenland en er is lekkage in het appartement. Met haar moeder gaat ze daarom tijdelijk in een oude caravan op camping ‘Het kleine heelal’ wonen. Maar waarom doet haar moeder zo geheimzinnig over haar vader?


In de maneschijn

€ 22.99

Het grote voorleesboek voor kleine dromers. Versjes, verhalen en liedjes van bekende en minder bekende schrijvers, om voor te lezen voor het slapen gaan. Rijkelijk geïllustreerd.


Noedels

Emma de Thouars
€ 26.99

Mond dicht bij de kom, stokjes in de aanslag en let’s go: noedels slurpen! Noedels komen in verschillende soorten en maten. Emma legt het in dit boek allemaal uit en leert je ook hoe je zelf verschillende soorten noedels kunt maken.


Hitte

Victor Jesten
€ 19.90

Deze meedogenloze zomerroman won al verschillende prijzen. Het debuut van Jesten beschrijft de illusie van een zomerliefde, maar de hoofdpersoon wil het desondanks dolgraag.


De koele tuinoase

Markus Meyer
€ 18.99

Bestrijdt de ondragelijke zomerhitte met een klimaatvriendelijke tuin. Een boek vol praktische ideeën en projecten tegen oververhitting – van het koelen van bodemoppervlakken tot het aanleggen van vijvers, dakbeplanting, groene wanden met sterke, hittebestendige planten.


Dansen als de meeuwen

Tijs Goldschmidt
€ 39.50

Een rijke keuze uit het essayistische werk van P.C. Hooft-prijs 2023 winnaar Tijs Goldschmidt.


De Reynaert

Frits van Oostrom
€ 35.00

Met de eruditie van de kenner en het enthousiasme van de liefhebber laat Frits van Oostrom zien waarom de tekst van dit middeleeuws meesterwerk uniek is. Wat is het geheim van deze klassieker? Lees het in dit boek.


Schwung

Wilfried de Jong
€ 21.99

Tip! Elf nieuwe verhalen die aan het fantasierijke brein van Wilfried de Jong zijn ontsproten; mooi gebonden en met een prachtige foto van de auteur, genomen door Stephan Vanfleteren, op de cover.


Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 17:00

Zondag
12:00 - 17:00