Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Een licht bewoond eiland

Nicolien Mizee
€ 25.00

Deel 5 van de faxen aan Ger en Mizee raast weer stevig door met haar worsteling met het leven. Ontroerend en komisch, en vol met overpeinzingen en verhalen, uit het bijzondere leven van Nicolien Mizee.


Drie zomers

Margarita Liberaki
€ 24.99

Warm boek over drie zussen van verschillend karakter die opgroeien op het Griekse platteland. Drie zomers langs volgt de lezer het turbulente leven van deze jonge vrouwen.


Twitch en de vlucht van de ijsvogel

M.G. Leonard
€ 16.99

In dit nieuwe boek van de auteur van De Keverjongen gaat een jonge vogelspotter op jacht naar een voortvluchtige gevangene en de zoekgeraakte buit.


Lot

Zeruya Shalev
€ 24.99

Twee vrouwen ontmoeten elkaar en dit heeft onverwachte en dramatische gevolgen. Shalev beschrijft vaak gezinsdrama's, maar op de achtergrond speelt altijd de situatie in Israel een belangrijke rol.


Kleine Karels tekenclub - Als kikkersk gaan keten

Dav Pilkey
€ 15.99

De schrijver van het megasucces Dogman kan ook prima uit de voeten met kikkers. Net zo gek en net zo leuk.


Leugens en tovenarij

Elsa Morante
€ 49.99

Kloek boek (767 blz) van de schrijver van Het eiland van Arturo. Familieroman waarin Elisa de geschiedenias van haar familie vertelt aan de hand van leugens en verzinsels die haar familieleden zichzelf en elkaar vertellen. Een verhaal over dromen die niet uitkomen en liefdes die bedrog blijken te zijn.


Aan zee

Francine Postma
€ 20.00

Verslag van een wandeltocht van Sluis in Zeeuws-Vlaanderen naar Den Helder in Noord- Holland en een bezoek aan Vlieland. Onderweg doet ze ook wat soul searching maar het is toch voornamelijk een heerlijke tocht langs de zilte kust van Nederland.


Flash|Back

€ 59.00

Het Mauritshuis in Den Haag bestaat 200 jaar en 16 Nederlandse topfotografen interpreteerden schilderijen uit de collectie, met onverwachte resultaten.


Typisch Nederland

Jan Dirk van der Burg
€ 29.95

De Fotograaf des Vaderlands legde in een verzameling foto's hoogtepunten van ongewone alledaagsheid vast. Nederlanders willen zich graag onderscheiden, maar toch ergens bij horen.


De buitenkeuken

Charlotte Marres & Olle Swets
€ 32.50

Charlotte en Olle trekken met de buitenkeuken door het land en bezoeken kleinschalige, onafhankelijke voedselproducenten. Bij de kokkelsteker, de aspergeteler, de herder op de hei bereiden zij het eten. Sympathiek kookboek met prachtige verhalen en ook  nog eens heerlijke recepten.


Zeemeermeisje

Jowi Schmitz
€ 15.95

Chris is een oude vrouw die met haar hond Bux een geheim leven leidt in een tent op het dak van de woning van Miki. Dat is even wennen voor Miki maar dan stapt ze samen met Chris en Bux op een boot en gaat het avontuur tegemoet; een zeevrouw, een zeehond en een zeemeermeisje.


Authentiek Japan thuis

Maori Murota
€ 29.95

De Japanse keuken van vandaag en dat met eenvoudige en toegankelijke recepten. De tong wordt gestreeld en de smaakpapillen worden gekieteld.


Het Zuid-Nederlandse Bierwandelboek

Guido Derksen
€ 24.75

Bierwandelen wordt steeds populairder. Ook de wandelroutes in dit boek leidden de wandelaars langs bierbrouwers, markante café's en andere interessante biergerelateerde plekken. Wandelen is leuk, maar je moet er wel wat te drinken bij hebben (vrij naar Willem Kloos).


Noomi

Sara Shawkat
€ 33.99

De lekkerste gerechten uit de Iraakse keuken. Geniet van de overdaad, de dramatiek van de perfecte kubbe en nog vele andere heerlijkheden uit deze onderbelichte keuken van het Midden-Oosten.


Frank en Bert

Chris Naylor-Ballesteros
€ 14.99

Is altijd winnen belangrijk? Het is veel belangrijker om een goede vriend te zijn. Een boek vol leermomentjes (met name voor Frank).


Unkillables

Jo Lambell
€ 20.99

Dit is een categorie planten die zelfs een serial plantenkiller niet kapot krijgt. In dit boek zijn 40 onverwoestbare kamerplanten samengebracht voor elke levensstijl. Maar voor de zekerheid is er toch een hoofdstuk planten-ehbo toegevoegd.


The Green Kitchen - Quick + Slow

David Frenkel & Luise Vindahl
€ 25.99

De snelle vegahap en slow vega cooking voor als je wat meer tijd hebt, het staat allemaal in dit nieuwe boek van The Green Kitchen. 100 recepten, langzaam of snel, ze zijn allemaal gezond en lekker.


Instanton

Anton Corbijn
€ 55.00

TIP! In Instanton bundelt Anton Corbijn een ruime selectie momentopnamen uit zijn privéleven en beelden van onderweg. Intrigerende snapshots genomen met zijn mobiele telefoon. Anders, maar toch heel herkenbaar als foto's van Anton Corbijn.


Misjka

Edward van de Vendel & Anoush Elman
€ 17.99

Als Roya met haar ouders en broers eindelijk een huis krijgt in Nederland, vindt ze dat daar ook een huisdier bij hoort. Het wordt een schattig dwergkonijntje, en ze noemt het Misjka. De hele familie is dol op hem. En dan, op een dag, is Misjka opeens verdwenen.


Oom Onkruid en 137 andere groene griezels

Tosca Menten
€ 12.99

Een knotsgek verhaal over een bizarre vriendschap en de oerkracht van de natuur, afgewisseld met groene weetjes, maffe interviews, bijzondere krantenberichten en heel veel vreemde planten. Bomvol geestige illustraties van Geert Gratama.


Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 17:00

Zondag
12:00 - 17:00